Αναζήτηση με Κωδικό

Ποιοι είμαστε

KW Seven Cyprus

Οι ειδικοί στα Ακίνητα

Ως Seven Property Group, μετράμε 16+ χρόνια παρουσίας στον κλάδο του Real Estate και είμαστε περήφανοι να πούμε ότι έχουμε καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία Μεσιτικά Γραφεία στη Λάρνακα και στην Κύπρο γενικότερα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών.

Μια νέα στρατηγική συμμαχία βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με το μεγαλύτερο Real Estate Agency στον κόσμο, την Keller Williams, παρουσιάζουμε τη νέα μας ταυτότητα, KW SEVEN!

Η Keller Williams είναι ένα αμερικανικό διεθνές franchise διαχέιρισης ακίνητης περιουσίας με έδρα το Ώστιν του Τέξας. Είναι το μεγαλύτερο franchise ακινήτων σε αριθμό αντιπροσώπων και όγκο πωλήσεων.

Ιδρύθηκε το 1983 από τον Gary Keller και τον Joe Williams και εξελίχθηκε από ένα ενιαίο γραφείο στο Ώστιν, σε 1050+ γραφεία με περισσότερους από 190.000 συνεργάτες παγκοσμίως από τον Μάιο του 2018. Έχει αναγνωριστεί ως μία από τις εταιρείες ακινήτων με την υψηλότερη βαθμολογία από πολυάριθμες δημοσιεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των Entrepreneur και Forbes. Το 2018, συμπεριλήφθηκε ως μία από τις «πιο ευτυχισμένες εταιρείες για να εργαστείς» από την Career Bliss. Η Keller Williams βρέθηκε στην κορυφή της λίστας της Fast Company με τις πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο στην κατηγορία ακινήτων και αστικής ανάπτυξης για το 2019.

Η αποστολή μας είναι ξεκάθαρα καθορισμένη:

 • Δημιουργούμε καριέρες που αξίζει να έχετε
 • Επιχειρήσεις που αξίζει να κατέχετε
 • Εμπειρίες που αξίζει να αποκτήσετε και
 • Ζωές που αξίζει να ζείτε

Η Keller Williams είναι η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε ως εργοδότης, ως συνεργάτης και ως αποκλειστικό σας μεσιτικό γραφείο.

Επενδύουμε στους ανθρώπους μας μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και της χρήσης μοναδικών τεχνολογικών εργαλείων και τους υποστηρίζουμε πλήρως για να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα στην αγορά ακινήτων.

Στην KW SEVEN, έχουμε την «τεχνογνωσία» της αγοράς, μια τεράστια γκάμα ακινήτων και μια δυναμική ομάδα ειδικών έτοιμη να σας εξυπηρετήσει. Οι σχέσεις μας με τους πελάτες μας είναι από αυτές που διαρκούν για μια ζωή καθώς πιστεύουμε ακράδαντα στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Η πώληση ενός ακινήτου είναι μόνο η αρχή. Δεν κάνουμε μόνο επιτυχημένες πωλήσεις, αλλά χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις προσφέροντας συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση.

0
 +
Περιφέρειες Παγκοσμίως με γραφεία KW
0
 +
Σύμβουλοι Ακινήτων Παγκοσμίως
0
 +
Σύμβουλοι Ακινήτων στην Ελλάδα & Κύπρο
0
 +
Βραβεύσεις Keller Williams Realty

Η Ιστορία μας

 1. 1983

  Ίδρυση της KW από τον Gary Keller και τον Joe Williams στο Ώστιν του Τέξας

 2. 1996

  Ίδρυση του KW University (KWU)

 3. 2001

  Αναγνώριση ως η Πιο Καινοτόμα Εταιρεία Real Estate (Inman)

 4. 2007

  Έναρξη του KW Luxury

 5. 2008

  Ίδρυση του KW Commercial

 6. 2012

  Παγκόσμια Ανάπτυξη με τη μέθοδο Franchise

 7. 2015

  Αναγνώριση ως #1 Real Estate Franchise σε Αριθμό Συνεργατών

 8. 2017

  #1 Real Estate Franchise σε Αριθμό Συνεργατών, Αριθμό Συναλλαγών και Όγκο Συναλλαγών

 9. 2018-2019

  H KW εξακολουθεί να είναι το #1 Franchise

 10. 2020-2022

  H KW μετράει 50+ Περιφέρειες και ενθαρρύνει την ανάπτυξη σε παγκόσμια κλίμακα

Εξέλιξη Αριθμού Συνεργατών, KW Worldwide 2012-2022

Καριέρα

Γίνε Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας στην Keller Williams

4 λόγοι να κάνεις καριέρα στην KW

Τεχνολογία & Marketing

Εκπαίδευση & Coaching

Κουλτούρα

Οικονομικό Μοντέλο